Archive for the ‘Site Info’ Category

Jan 18 06

Webstekstatistiek 2017

door "Peter Van Acker"

Hier zijn we weer met de lezerstatistieken van intussen… BLOG:

2017statistics

Ik kan alleen maar hopen dat jullie er in 2018 ook bij zullen zijn.

PeterJan 17 07

Laten we samen…

door "Peter Van Acker"

“intussen… BLOG” gaat zijn elfde jaar in. Fantastisch, toch! Dit had ik niet kunnen bevroeden toen ik eraan begon. 2016 was bijzonder succesvol. Nog nooit waren er zoveel bezoekers en zoveel reacties. Dat geeft dus goesting om verder te doen.

Laten we hopen dat 2017 genoeg inspiratie geeft. Aan kleine dingen geen gebrek: er duikt altijd wel een nieuwe puzzel op, er verschijnen steeds nieuwe boeken, er is altijd wel een theaterstuk de moeite, en af en toe zal er wel weer een gedicht uit mijn vingertoppen kruipen. En ook de medemens leent zich makkelijk tot wat schrijfsel. En als we het over de grote dingen moeten hebben, niet dat we die uit de weg gaan, hoop ik vooral dat het in de positieve zin zal zijn. Laten we er samen weer wat van maken. 

(more…)Jan 16 03

Statistiekje

door "Peter Van Acker"

Een nieuw jaar vangt aan. Ik hoop dat ik jullie kan blijven boeien met “intussen… BLOG”. De eerste post dateert nu al van 20 oktober 2007. We gaan dus het tiende jaar in van deze blog.

Vaak merk ik een zekere schroom bij de lezers om te reageren. Dit is nergens voor nodig. Jouw reacties maken het juist boeiender om door te zetten. Ik kijk er in elk geval naar uit.

Het ga jullie goed in 2016.

(more…)Aug 14 23

Numbers

door "Peter Van Acker"

Peter 52

Ik ontleed zin aan dingen met behulp van cijfers waartoe ik me verhoud. Op 20 oktober 2007 startte deze blog, intussen 7 jaar terug. Dit is het 254ste bericht. 1386 commentaren hebben me reeds mogen verblijden, en geven goesting tot verder schrijven. Elk stuk niet meer dan een 5 seconden hap.

Ik heb 23.761 songs in  de wolken hangen, goed voor 68,2 dagen muziek, oftewel 177,37 GIG aan tot nullen en enen gereduceerde muzieknoten.

Klokslag 12 post ik dit bericht, want dan zal ik hier precies 2 jaar meer dan een halve eeuw op deze aardkloot ronddolen. En nog steeds met evenveel gretigheid.

Jason – Numbers

PeterJul 10 19

101 – niet zonder jullie

door "Peter Van Acker"

Tussen al het feestgedruis door – of moet ik zeggen feestgeruis, want er blijft vaak wat nadien tussen mijn oren hangen – heb ik toch nog wat tijd gevonden voor mijn blog. Nooit gedacht dat ik zo ver zou geraken. Dit is het honderdeneenste bericht. Honderdeneen romans, zoals Aster Berkhof dit jaar presteerde, zou natuurlijk nog leuker zijn, maar dat heb ik vooralsnog niet in mij. Maar laat me niet te minnetjes doen, want hondereneen is best wel veel.

Nog leuker is dat ik op die hondereneen berichten reeds driehonderd vierenveertig reacties heb mogen ontvangen. En eigenlijk best nog wel meer als ik ook de reacties zou meetellen die per gewone mail werden verzonden naar aanleiding van een nieuw bericht op de blog. Het zijn precies al die reacties die me telkens weer doen nadenken over een nieuw stukje. Dus bedankt daarvoor!

(more…)Page: 1 2 3 Next