Mar 10 13

Bill Maher

door "Peter Van Acker"

Na zes maanden in de States heb ik ruimschoots de tijd gehad om het tv-landschap te verkennen. Uit het overweldigend aanbod aan praatshows, tv-series, documentaires en films – nagenoeg allen onderbroken door overbodige, hersendodende en ellenlange reclameblokken – is er slechts één programma dat ik met een zekere regelmaat volg: de praatsshow van Bill Maher op vrijdagavond op HBO. Bill Maher is anti-republikein, atheïst, “liberal”, pro-Europees en waarschijnlijk een cannabisgebruiker. Hij gooit menig heilig huisje omver van conservatief Amerika. Hij beëindigt zijn schows steevast met “New Rules”. Deze zelfbedachte “nieuwe regels” laten hem toe de geestesgesteldheid van de Amerikaanse samenleving op de korrel te nemen. In het onderstaand audiofragment moet je vooral luisteren tot het einde waar hij uithaalt naar Tiger Woods, boeddhisme en … Sarah Palin.

Bill Maher – New Rules

Peter

P.S. Hieronder tevens nog een kort videofragment.

[jwplayer config=”myplayer” file=”http://www.intussen.info/wordpress/video/BillMaher-2.mp4″ image=”http://www.intussen.info/wordpress/fotos/BillMaher.jpg” width=”450″ height=”362″]

🙂Leave a Reply

(Picture beside your name?)