intussen… HOME

Beste vrienden,

Versie 1,000000000000001 (afgerond versie 1,0) van de “intussen…”-website is na vier maanden avondlijk prutsen klaar. De website bestaat uit volgende onderdelen:

    1. de startpagina: intussen… HOME
    2. de schrijfblok: intussen… BLOG
    3. de poëziebundel: intussen… POEZIE
    4. de muziekruimte: intussen… MUZIEK
    5. de sportsectie: intussen… SPORT
    6. het fotoalbum: intussen… FOTO’S

Als jullie de helft zoveel plezier beleven aan het bezoek van de verschillende onderdelen van de site … als ik beleefd heb aan het creëren ervan …dan zal ik dubbel zoveel plezier beleefd hebben als jullie. Laat dit evenwel geen rem zijn op jullie overvloedige commentaar.

Tot slot nog iets over de icoontjes op de verschillende onderdelen van de site:

Dit icoontje roept een eenvoudig menusysteem op dat je toelaat vlug te schakelen tussen de diverse onderdelen van de site.

Dit laat je toe commentaar te leveren, als je er zin in hebt, op de verschillende onderdelen van de site. Door op deze icoon te klikken kom je op de juiste plaats in de BLOG terecht. Daar vind je dan een tekst die overeenkomt met de pagina van waaruit je de icoon hebt aangeklikt. “Ain’t that sophisticated?”

Deze icoon laat je toe een e-mail te verzenden naar ons. Uiteraard verkiezen we commentaar op de BLOG want dat maakt het geheel levendiger. Bovendien wordt elke commentaar op de BLOG eveneens automatisch aan ons doorgestuurd per e-mail. Deze optie blijft evenwel behouden voor meer vertrouwelijke mail.

RSS Vraag me niet waar deze afkorting voor staat, maar lezers met een RSS-lezer kunnen zich automatisch laten verwittigen zodra een nieuwe tekst (“entry”) of nieuwe commentaar (“comment”) verschijnt op deze BLOG. De correcte links (“feeds” in BLOG-speak) bevinden zich onderaan de BLOG-pagina. By the way, Internet Explorer 7 heeft een ingebouwde RSS-lezer. Yahoo-widgets, eveneens gratis te verkrijgen, voorziet trouwens ook in die mogelijkheid.

Lieve groet,

Peter

9 thoughts on “intussen… HOME”

  1. Van mij ook een dikke proficiat.

    Ik kijk vol verbazing tot wat mijn kleine broertje in staat is, voor mij zijn het grootse dingen!

  2. Prachtig, ik heb jullie site met veel plezier en bewondering bekeken.

    Wat een artiest ben je Peter. Het werkt wel inspirerend ook want ik ben gelijk begonnen aan een rondzendbrief met foto’s; in Word 😉

    Ik ga nog een gedicht voor je poezie comments maken, oke?

  3. Interessante blog , Peter. Keep up the good work & keep it straight! Marcel, zoon van nonk Lowie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *