Dancing in the rain

Dancing in the rain” is één van de leukste clips die ik de  afgelopen tijd op het net gezien heb. Waarom dat zo is, valt moeilijk in woorden te vatten. Het zijn vier jongens die op een straathoek in Oakland verschillende dansbewegingen met elkaar combineren. En ze doen dat wonderwel en wondermooi, maar wat me zo aantrekt is daarmee nog niet gezegd, want de jongens vertellen een verhaal dat de kijker misschien wel aanvoelt maar niet kan vastgrijpen.

Pas later heb ik begrepen dat “Dancing in the rain” een eerbetoon is aan de broer van de jongen in witte T-shirt die precies op dezelfde hoek gestorven is in een auto-ongeluk. Die broer moedigde de jongens steeds aan hun dans verder te ontwikkelen. Kan er een mooiere blijk van waardering zijn?

[jwplayer config=”myplayer” file=”https://www.intussen.info/wordpress/video/Dance.mp4″ image=”https://www.intussen.info/wordpress/fotos/Dance.jpg” width=”450″ height=”276″]

video
play-sharp-fill

Peter

8 thoughts on “Dancing in the rain”

  1. Leven en overleven. Is het zinvol, moet het zinvol zijn? Moet er steeds een verklaring kunnen gevonden worden voor wat we doen? Zij doen het, wat ik daarvan vind is van geen tel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *