Mar 11 03

What we need…

door "Peter Van Acker"

 “What we need from time to time is a good laugh“. Al was het maar om te vergeten dat de Amerikanen een president hebben met een sociaal profiel die voortdurend toegevingen doet aan de conservatieven binnen  de samenleving. Al was het maar om te vergeten dat de conservatieven de macht van de vakbonden willen inperken door ze het recht op collectieve loononderhandelingen voor tewerkgestelden in de publieke sector te ontzeggen. Al was het maar om te vergeten dat collectief Amerika zich thans vergaapt aan de acteur Charlie Sheen die zich geplaagd door drugs en mentale problemen in de vernieling aan het praten is.  Al was het maar omdat ik nog steeds geen “convertible” heb gevonden die en ruim genoeg en milieuvriendelijk is.

[jwplayer config=”myplayer” file=”http://www.intussen.info/wordpress/video/TheCrashCompilation_8.mp4″ image=”http://www.intussen.info/wordpress/fotos/flashstartframe.jpg” width=”320″ height=”264″]

Peter5 Responses to “What we need…”

 1. Astrid Says:

  Ik vind de laatste clip de beste! Dat er al zoveel geur in zo’n klein patatje kan zitten hahaha

 2. Norbert Says:

  Peter,

  Have a look at famous ebay.com. A rare Yellow Diatto Bugatti Speedster. Antique racing car, from 1912, is for sale for only 650,000 US $. I am sure that is the perfect cabriolet for you, you alone. There are less expensive convertibles though. Have a look at several hundreds of exiting cabriolets on ebay alone… You cannot find one? Let us have a laugh…

 3. Karl Says:

  Prachtig gezegd! America in a nutshell.

 4. Peter Van Acker Says:

  Deze is ook wel goed! LOL

 5. Mildred Griffith Says:

  Have a workable week, enjoy yourself no matter the circumstances. A good laugh is good for the kidneys, try it.

Leave a Reply

(Picture beside your name?)