Frisco, LA and in between

LA Metro ArtSo, I’ve been to San Francisco … but forgot to wear some flowers in my hair”. Het is niet dat ik de aanhef uit het befaamde liedje van Scott McKenzie vergeten was, maar mijn huidige haartooi leent zich niet meer zo goed voor enige opsmuk met welke teelt dan ook. Deslniettemin heb ik genoten van Frisco. Het is een stad die leeft en waarin homo’s, junks, artiesten en gewone lui vredig naast elkaar gedijen.

Tussen Frisco en LA even gestopt in Cambria voor een bezoekje aan het nabij gelegen “Hearst Castle”. Dit kasteel bewijst waartoe Amerikanen met veel geld in staat zijn: het vermengen van verschillende neo-stijlen tot een afschuwelijk gedrocht. Eclectisch heet dat dan! Gelukkig waren er op een boogscheut van het kasteel ook nog de zeeolifanten te bewonderen. In San Simeon liggen er honderden van die vreemde wezens uit te rusten op het strand tot dat de grote trek zich inzet richting zee einde maart.

Van Los Angeles hebben we niet veel meer gezien dan Hollywood en Disneyland. Een artificiële wereld? Ja zeker! Maar we hebben tot ‘s avonds laat genoten van de verschillende attracties in de themaparken van Disney en Universal Studios. Maar wat de trip nog het meest aantrekkelijk maakte, was dat we ze in gezelschap van goede vrienden uit Kampala hebben gemaakt. Voor herhaling vatbaar? Yes, yes, yes!

Hieronder een korte foto-impressie van onze reis van Frisco naar LA.

Frisco Street ArtHis OfficeDon't Walk on the GrassGolden Gate BridgeBiking the Golden GateAlcatrazEver Present PatriotismJonathan Livingston Seagull?A Beautiful DayTo Our Favourite NeighborhoodRiding the Cable CarGoing UphillMuseum of Natural SciencesCleaning the AquariumCurran Theater - Rock of AgesEclectic Hearst CastleNeptune PoolView from Hearst CastleView from Hearst CastleYearling Elephant SealSquirlTake a BitePowaahBo In ActionCalifornian Weather in MarchUnspecified CharacterWalt Disney and Mickey MouseLittle Mermaid - ArielDisney is WonderfulThe Haunted HouseMark TwainUniversal StudiosShrek Donkey meets Chaka KhanDesperate Housewives - Wisteria LaneWaterworldWalk of Fame - Elizabeth Taylor

Peter

5 thoughts on “Frisco, LA and in between”

  1. Vooral die ene foto is fantastisch, wie is die schone deerne met de witte bril? Wij vonden het ook superfantastisch met jullie, voor herhaling vatbaar, yes yes!!
    Groetjes uit Merelbeke nog, vanaf zaterdag vanuit Singapore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *