Tussenstation

Terwijl de Verenigde Staten zich opmaakt voor “Memorial Day” – de voorlaatste dag van mei waarop de gestorven soldaten worden herdacht – maken wij ons op voor een heuglijker dag: “Etienne’s Graduation” op dinsdag 31 mei 2011.

Zijn “Prom Night” – inclusief “date” en Hummer Limousine met plaats voor wel 20 personen – heeft hij al gehad, maar “Graduation” is ook iets voor de ouders om naar uit te kijken. Het betekent alvast dat je samen met je kind het station tussen middelbaar en hoger onderwijs veilig en met succes hebt bereikt. En vermits dit moment dra voorbij is, kun je toch maar best even halte houden, en de oneindige mogelijkheid aan sporen aanschouwen die leiden naar vooralsnog onbekende bestemmingen.

En daarna… op naar het volgende tussenstation!

Etienne & ShantiaPre Graduation Arrangements

Peter

12 thoughts on “Tussenstation”

  1. Dat linkse cartoon was anders ook best leuk om naar te kijken. Waarom de aandacht afleiden?

  2. Je moet wel aan Etienne vertellen dat hij niet in smoking naar Hollywood kan vliegen. Alle plaatsen zijn nu “No Smoking” plaatsen.

  3. Geweldig in een woord. Gefeliciteerd met die jongeman en wens hem enorm veel succes namens ons in zijn verdere leven.
    Is dat zijn vriendin? Leuk man. Odi, vanuit Suiriname

  4. Een dikke proficiat, ook van Hildeke, ter gelegenheid van deze heuglijke gebeurtenis, aan de “graduate” en aan de ouders. André.

  5. A su!!! Gefeliciteerd Etienne, geweldig hé !!!! En als beloning poseren in chirurgenkleed……hmmm…..doe mij die andere foto maar…geniet samen op het tussenstation. Liefs van ons allemaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *