ff met vakantie

intussen… BLOG trekt er effen tussenuit. En ook al leven we in een sterk gepolariseerde wereld, laten we niet vergeten dat er ook veel schoonheid te ontdekken valt.

video
play-sharp-fill

Hope to see you all sane and well in September! Glimlach

Peter

8 thoughts on “ff met vakantie”

  1. He, is dat the Dubai fountain? Gaan jullie naar Dubai?
    Ben ik ook geweest: zie onze blog.
    Wanneer komen jullie op vakantie naar ‘t verre oosten? (kortste weg = rechtdoor dwars door de aarde :))
    Enjoy!
    Luc & co.

  2. Dansende water fonteinen zijn er nu zowat overal Luc. Eind jaren tachtig stond er al één, toen de allergrootste naar aantal straalpijpen, in Kuwait. Daar hadden de moslims dan problemen mee, want dansen is des duivels. Het probleem werd opgelost: men speelde de “Nationale Hymne” over en over. Dat werd toegelaten door de locale vertegenwoordiger van Allah, de emir van Kuwait. Ondertussen staan er ook dansende fonteinen in Praag, Wroclaw, Las Vegas, Barcelona, Taipeh, Xian (China), etc.
    Kijk ook eens hier.

  3. Prettige vakantie en goede reis! En goed uit de doppen kijken hé, om ons straks interessante tips te kunnen geven.

  4. Hé Luc, dwars door de aarde. Dat is zo’n 6300 km. Kan ik daar ook mijn “frequent flyer miles” voor gebruiken? Singapore staat op onze “bucket list”, maar wel niet voor we dood zijn, maar gewoon voor jullie daar weg zijn. En de fontein was inderdaad die van Dubai.

  5. Als de omtrek van de wereld Pi x D = ca 40.000 km dan is D toch 12.738 km, of niet soms?

    Niet te verwonderen dat de financiële crisissen onbeheersbaar zijn tegenwoordig als de economisten niet meer kunnen rekenen.

  6. Hey geweldige fontein. Nou heb ik wel eens wat fonteinen meegemaakt in sommige landen maar zelden heb ik iets zo moois gezien. Is dat echt in Dubai? of een ander land? Ik hoor het graag gezien het feit Dubai om mijn lijst staat om te bezoeken.

    groetjes,

    Paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *