Dec 08 18

Zalig uiteinde

door "Peter Van Acker"

Etienne, Astrid en Peter doen het dit jaar op zijn Surinaams. Wij wensen jullie een “zalig uiteinde”, maar eigenlijk ook wel een beetje meer dan dat : wij wensen jullie in het komend jaar een goede gezondheid, hechte familiebanden, goede sociale relaties en genoeg bestaansmiddelen. En was het op één van die punten wat minder in 2008, dan mag het wat ons betreft gerust wat meer zijn in 2009.

Om onze groet nog overtuigender te brengen hebben we een speciale “flipping book” gecreëerd. Kijk je even mee…

Gebruiksaanwijzing “Flipping book” : pel de pagina’s af door de muis in de rechterbovenhoek te positioneren.

Peter, Astrid en Etienne9 Responses to “Zalig uiteinde”

 1. Jill Says:

  Lieve Etienne, Peter en Astrid,

  Bedankt voor alle goede wensen voor 2009. Spannend genoeg zal komend jaar mij weer een nieuwe baan en een nieuw land met nieuwe cultuur brengen. Nou jaah…helemaal nieuw land is het natuurlijk niet. Maar het verschil tussen Juba en Khartoum is zo groot dat ik het wel een beetje zo zie!

  Kerst vier ik dit jaar in Khartoum, 30 graadjes overdag, 22 ‘s avonds. Heerlijk! Met een paar andere, overigens spaars gezaaide, achterblijvers zullen we toch een copieuze maaltijd op tafel brengen. De shiraz staat ook al geparkeerd..

  Dan 30 december op de nachtvlucht terug naar Nederland. Voor 10 dagen rust, feest, shoppen, en heel veel familie en vrienden knuffelen. 11 januari vlieg ik dan naar Nairobi waar ik mijn nwe baan zal starten. Als het visum er is vlieg ik door naar Juba. Ik heb er erg veel zin in!

  Ook ik wens jullie een fantastisch en liefdevol 2009. Met veel mooie momenten, intensieve ervaringen en een prachtige nieuwe post! Hou me op de hoogte van de ontwikkelingen zou ik zeggen. Vooralsnog hoop ik jullie in het voorjaar van 2009 nog een keertje in Kampala te kunnen zien!

  Liefs,
  Jill

 2. Fam.Belliot Says:

  Hallo lieve mensen,

  Leuk van jullie de beste wensen te mogen ontvangen voor het jaar 2009.
  Wij zijn ervan overtuigd dat alle goede dingen in dit nieuwe jaar zullen worden voortgezet. Vanessa zal dan haar Bachelortitel behalen, Harvey zet naast zijn baan als Hoofd van een Civiel Technische Afdeling ook zijn activiteiten als bouwkundig tekenaar voort terwijl Imro nog een periode mag aanzitten als Voorzitter van de Bond bij de EBS. Astrid is druk doende na het behalen van haar Bachelortitel haar Masteropleiding voort te zetten waarbij in juni 2009 de laatste module moet worden afgerond, waarna in 2010 de bekroning van deze enerverende studie zal volgen. Wij zullen ondanks ons druk schema toch proberen om de banden wat meer aan te halen en wensen ook aan jullie Gezegende dagen, een bezinningsvolle afsluiting van 2008 en heel veel Geluk, Wijsheid, Liefde en alles wat positief is voor het nieuwe jaar.

  Liefs, Imro en fam.

 3. Pascal Wellens Says:

  Beste Peter en familie,

  ik wens jullie in 2009 veel menselijke warmte toe.
  Ondertussen zie je hoe onze politici en andere BVs en BBs alle redelijkheid opofferen voor hun grote gelijk en ego zonder grenzen.
  Ik hoop hier tussen kerst en nieuwjaar wat sneeuw te zien maar voorlopig ziet het er naar uit dat het enkel koud zal worden, zonder sneeuw.
  Ik wens met vrouw en drie “landense Afrikaantjes” in 2010 eens naar Afrika te trekken, ik vermoed naar Ethiopië.
  Het beste ermee,

  Pascal Wellens en familie.

 4. Lotty Says:

  Dag lieve Astrid, Peter & Etienne.

  Bedankt voor zoveel lieve wensen.
  We wensen jullie zeker hetzelfde toe. Het zal een spannend jaar voor jullie worden….
  Wij doen erg ons best te wennen aan de korte, koude dagen in NL. Maar we maken het goed, zijn goed gezond en we houden veel van elkaar. Wat willen we nog meer? Wat meer licht, lichtheid van bestaan en licht van de zon, zou ons weldoen maar is niet noodzakelijk om gelukkig te zijn.
  We maken ons klaar om naar de kerstnachtdienst te gaan. Daarna willen we vooral relaxte feestdagen die we met vrienden door zullen brengen. We wensen jullie ook fijne feestdagen en alle goeds voor 2009.
  Groeten van Job, Mark, Ileen, Marcel & Lotty,

 5. Betty & Joel Says:

  Hi,

  Dank je wel voor de zalige uiteindewensen! We beloven, we doen ons best om het uiteinde zo goed mogelijk te vieren en zo in een nog zaliger nieuw begin te belanden waarvan we hopelijk na enkele uurtjes weer bewust van zullen worden en na een klein katertje ook van kunnen genieten. Ook voor jullie onze allerbeste wensen en jullie kerst IKEA uitstapje zal deze keer in gent kunnen gebeuren! Het wordt wat extra zoeken maar ik hou de Zweedse shop in het oog om jullie jaarlijkse bezoekje niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

  Groetjes, geniet ze en tot binnenkort misschien!

  Betty & Joel

 6. Kamiel Says:

  Beste familie in Oeganda,

  Happy New Year

  Ik ben verbaasd over de veelheid van de onderwerpen in jouw intussen… BLOG : zoals latrines, vrouwenborsten, Mama Afrika, doodmaken, Waterloo, etc.

  Ik heb ook niet stilgezeten : ik heb aangetoond dat de Merovingers begin 5de eeuw hun rijk hebben ingedeeld in groot-domeinen waaruit in de 9de eeuw de huidige gemeenten zijn ontstaan.

  Vader

 7. Joan, Marc, Djinti en Levi Says:

  Dag Lieve Astrid, Peter en Etienne,
  Happy new year to all of you!!!
  Op rekeningnummer 2009 heb ik 365 dagen geluk en gezondheid voor jullie gestort. Profiteer er van.
  Ben net terug uit Suriname. Nog altijd een tof land.
  Groetjes en tot ziens ( Misschien in Oaganda).
  Joan

 8. Karl, Lucy en kids Says:

  Hartelijk dank voor de wensen en un feliz nuevo ano tambien de todo la familia.

  Wij waren voor kerst en nieuw in Miami, eerste keer de states voor Lucy en de kids! Alles wat ze tot nu toe in amerikaanse series zagen bleek toch echt te zijn! Leuke ervaring! Boris vond de hip hop scence, basketbal en Miami Ink super, Lucy en de meisjes, shop till you drop en papa maar zijn amex in het oog houden!

  Groetjes,Karl

 9. Frank De Wispelaere Says:

  Dag Peter en kroost,

  Je slaagt er iedere keer in me te verrassen… ik wens jullie een gezond en gezellig jaar toe, vol humor,

  Groeten,

  Frank

Leave a Reply

(Picture beside your name?)