Frankenstorm

FrankHij is er nog maar een week – onze goede vriend Frank – en er is al een storm naar hem vernoemd: “Frankenstorm”. En het zal wat méér zijn dan wat bladerengeritsel  als we de media mogen geloven. Het hoogtepunt van Frankenstorm wordt verwacht rond Halloween wanneer de orkaan Sandy een koudefront uit het westen ontmoet.

Ondertussen laten de gevolgen zich nu al voelen. De bevolking slaat aan het hamsteren. Nog nooit zoveel volk gezien in de supermarkt op een zondagmorgen. Publieke scholen worden gesloten op maandag. En onze goede vriend Frank zijn vlucht naar Europa is reeds voortijdig geannuleerd. Hij zal nu zelf kunnen vaststellen wat angstaanjagender is: de gotische creatuur uit gesynthetiseerde elementen van Mary Shelley of de ontmoeting van tegendraadse natuurelementen.

Wij hopen intussen op voldoende stroom om deze blog gaande te kunnen houden.

Peter

Sandy

12 thoughts on “Frankenstorm”

  1. ik ben deestijds eerder matig verbonden met actualiteit, maar ik had er toch al iets over ‘horen waaien’
    ik hoop met jullie dat het zonder al te veel schade passeert

  2. Het is maandag morgen, Frank slaapt nog en Sandy ook. Conclusie “storm in een vol glas water”

  3. Wat goed dat het een storm in een vol glas water is.
    Hier is een storm van groot gemis aan het waaien.
    Mijn enige zus Liliane is op 1oktober en mijne lieve Celle is op 13 oktober ingeslapen.
    Helaas zal deze storm van groot gemis eeuwig blijven duren.
    Groetjes
    Mia

  4. Van mij mag het elke dag zo’n storm zijn. Dankzij de verkeersluwte in geen tijd op het werk. Zo moet het rijden in de jaren vijftig geweest zijn. Ben evenwel benieuwd wat vanavond brengt.

  5. Ondertussen terug thuis. De ambassade is gesloten. Er wordt meer regen en wind verwacht vanag 15.00h. En dan zou het een wilde rit moeten worden tot morgenavond. Benne benieuwd!

  6. Een goeien avond Astrid en Peter! Zoals ik al zegde: ” Hou jullie vast aan de takken van de bomen”. Gelukkig hebben ze al wat gesnoeid daar bij jullie enkele maanden geleden. Dat zijn alvast takken die niet meer op jullie dak kunnen vallen. “Oud jundre kloek”!

    AA

  7. En? De storm zonder veel schade overleefd? Of staat de kelder onder water?
    Lieve groetjes.

  8. Sandy heeft blijkbaar meer noordelijk toegeslagen. In Bethesda, waar wij wonen, is er relatief weinig schade. En het meest belangrijke is dat de electrciteit onder ons is gebleven!

  9. Oef, ik was een van de xxx (hoeveel ook alweer, 10 jaar Mt Everest beklimmen) die die blog had gelezen 🙂 En ik ben er trots op! Doe zo verder Peterke, Ik hou van je blogs! En van jullie ook natuurlijk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *