Schilderes-zangeres

Astrid Belliot - PersimmonAstrid Belliot - AjuinAstrid Belliot - Tomaat

In de poĆ«sis had ik een leraar Nederlands die dweepte met priester-dichter Guido Gezelle. Om een mij onbekende reden benadrukte hij steeds dat priester-dichter met een koppelteken wordt geschreven en niet aan elkaar. Welnu, naar analogie ken ik sinds kort een schilderes-zangeres, of als je dat liever hebt, een zangeres-schilderes. Geniet ervan en laat maar weten waar je voorkeur naar uitgaat!

[jwplayer config=”myplayer” file=”https://www.intussen.info/wordpress/video/KevinAndAstrid.mp4″ image=”https://www.intussen.info/wordpress/fotos/Schilderes-zangeres.jpg” width=”450″ height=”277″]

video
play-sharp-fill

Peter

15 thoughts on “Schilderes-zangeres”

  1. hallo allemaal,

    hoe gaat het met jullie?
    prachtig, prachtig, prachtig zeg astrid
    jeee je bent echt goed.

    groetjes,
    magda, nyura en rouel

  2. ik zou niet weten wat ik moest kiezen, maar die schilderijen, geweldig. je vindt het vast niet erg als ik je uien vandaag gebruik voor in de bami, zo levensecht.

    groetjes

    magda

  3. Waaauuuuwww, in het spoor van Herman Brood, zingen en schilderen! Geweldig! En Peter, welke talenten hebt gij onlangs ontplooit (gemene grijns)?

  4. als ik de geweldige clip bekijk, denk ik eerder aan zangeres-schilderes, maar de prachtige groenten doen mij dan weer denken dat schilderes-zangeres best is…she is a real renaissance-woman or is she a woman-renaissance?
    Fantastische blog, Peter, ik geniet er echt van!

  5. Nu moĆ©t ik toch echt wel een bericht nalaten op jullie blog…
    Prachtig Astrid ! En de schilderijen ook…
    Liefs van ons allen xxxx
    Pascale, Kris, Laurens en Zoƫ ( in Ecuador )

  6. Astridje,

    kiekeboebelen! Ik heb mee geaplaudiseerd vanachter men peeceeke. En die schilderijtjes ook al zo goed.

    xx

  7. @ Maggie. Welke talenten ik recent heb ontplooid? Ik ben een live spelling checker geworden, want het voltooid deelwoord van ontplooien is … (nog gemenere grijns)

  8. Met weemoed voel ik de veranda in Kampala weer waar poƫzie klonk en Astrids stem. Nu ook nog stil worden van een nieuw talent, het beeldende brengt je veelzijdigheid nog duidelijker naar voren. Dank, Astrid, dank Peter, voor deze blog!

  9. Lieve Astrid (als ik zo vrij mag zijn),

    Tot voor een maand of zes wist ik niet van je bestaan. door een gelukkig toeval kreeg ik een link met Lobi Singi door gestuurd. Dit liedje raak mij. kan er een heel verhaal van maken maar dat is vrij zinloos. Ik ben helaas geen platenbons of heb zelf ook maar het eerste verstand van muziek of ook maar het minste idee van je ambities maar in mijn bescheiden mening moet jouw stem gehoord worden.
    Ik heb “sacrifice” gevonden en wat meer klassieke opnamen ( met matige geluidskwaliteit.)
    Is er een cd van je in omloop ergens?
    Ik zou graag meer muziek van je horen. Je schildert ook nog eens goed maar ik ben er van overtuigd dat je zang je echte kracht is.

    Met vriendelijke groet.

    Robbie

    PS Ik durf het bijna niet te zeggen….Voor iemand van jouw caliber belachelijk maar met Lobi Singi naar The voice oid……Je zou zonder twijfel het verdere veld ver achter je laten…………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *