Vooruitgang

Vooruitgang? Wat is dat precies? Heb je ook al eens met die vraag geworsteld? Welnu, het is relatief simpel. Vroeger waren de “Corn Flakes” uit een niet gesloten zak Kellogg’s na korte tijd niet meer te eten. Melk erover en je had al vlug een papperige brij inclusief hersenflitsen van varkens en hun trog. Maar we hebben intussen niet stilgestaan. We zijn vooruit gegaan. Heden ten dage hebben we “Cheerios” in huis. De verpakking van onze laatste doos is nu al maanden geopend maar de “cereals” smaken nog steeds vers en knapperig. Vooruitgang, dus!

Oh moeder zaliger, als ooit weer die tijd van hamsteren aanbreekt, weet ik alvast wat er in mijn voorraadkast gaat: “Cheerios”, …  en hamburgers van McDonald’s, want die bewaren ook lekker lang. Kijk maar even mee.

[jwplayer config=”myplayer” file=”https://www.intussen.info/wordpress/video/McDonalds_Burger.mp4″ image=”https://www.intussen.info/wordpress/fotos/McDonalds_Burger.jpg” width=”450″ height=”277″]

video
play-sharp-fill

Wat zou er zoal in jouw voorraadkast gaan, mocht het ooit echt nodig lijken?

Peter

4 thoughts on “Vooruitgang”

  1. Wow!!! 14 jaar….
    Ik wil de zak waarin het bewaard is geweest. Daar kan ik mijn vers gebakken brood dan toch nog een week vers houden. Just a thought………

  2. mss wil je wel niet weten wat er in de cheerio’s zit opdat ze knapperig blijven?

  3. Luc had het me ook net doorgestuurd vanop de Morgen. Amaai, vooruitgang…. Bio-pakketje delen wanneer we weer in Belgie wonen? Met rupsen op de sla, aarde op de patatten en hier en daar een wormpje. DAT is eten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *