Jun 13 03

Ana Popovic

door "Peter Van Acker"

“First impressions often lie, they always fool the naked eye!” Voor ons op de bühne staat Ana Popovic. Iets lijkt niet te kloppen. Ana Popovic lijkt eerder thuis te horen in de dure winkels van “Friendship Heights“, een meer sjieke buurt aan de rand van Washington DC. Ik zie ze eerder op haar hoge hakjes in een winkel van Louis Vuitton of Jimmy Choo dan op het podium van de “Bethesda Blues & Jazz Supper Club.” Maar dan begint ze op haar Fender Telecaster te spelen en langzaam daagt het me waarom ze de bijnaam “the Serbian scorcher” draagt: haar gitaarspel is verschroeiend. En de kleine pasjes naar de micro – als van een dame die met grote spoed op te hoge schoentjes naar het toilet moet – nemen we er graag bij.

Beluister eerst het interview en bekijk daarna de video, want in het interview verduidelijkt ze het liedje dat in beeld wordt gebracht.

Ken jij ook zo van die artiesten waarvan het uiterlijk niet samengaat met hun spel?

NPR – Ana Popovic

[jwplayer config=”myplayer” file=”http://www.intussen.info/wordpress/video/AnaPopovic.mp4″ image=”http://www.intussen.info/wordpress/fotos/AnaPopovic.jpg” width=”450″ height=”277″]

Peter4 Responses to “Ana Popovic”

 1. Mia Fermon Says:

  klinkt goed, maar moeilijk te verstaan
  en het interview ??? niet gevonden
  of heb ik een brilletje nodig ?

 2. Veerle Z. Says:

  Hoi Peter,
  Ik zie dat jullie nog in Washington zitten. Ik had het geluk om daar een dagje door te brengen in mei (op doortocht vanuit de States) en moet zeggen : leuke stad en het weer valt ook best mee! Wanneer komen jullie terug? Ik ben er de ‘wulfjes’ gaan opzoeken -- dat zijn Dorien en Wim Dewulf (van esso) en 3 kids ! Een dag was te kort om ook bij julie langs te gaan he maar ik kom zeker terug (al dan niet met Jan)!
  Of keren jullie nu toch terug ?

 3. Peter Van Acker Says:

  @Mia. Het interview staat toch in een mini-player net boven de video.

 4. Mia Fermon Says:

  Right, the ‘mini-player’ 🙂

Leave a Reply

(Picture beside your name?)