Numbers

Peter 52Ik ontleed zin aan dingen met behulp van cijfers waartoe ik me verhoud. Op 20 oktober 2007 startte deze blog, intussen 7 jaar terug. Dit is het 254ste bericht. 1386 commentaren hebben me reeds mogen verblijden, en geven goesting tot verder schrijven. Elk stuk niet meer dan een 5 seconden hap.

Ik heb 23.761 songs in  de wolken hangen, goed voor 68,2 dagen muziek, oftewel 177,37 GIG aan tot nullen en enen gereduceerde muzieknoten.

Klokslag 12 post ik dit bericht, want dan zal ik hier precies 2 jaar meer dan een halve eeuw op deze aardkloot ronddolen. En nog steeds met evenveel gretigheid.

Jason – Numbers

Peter

13 thoughts on “Numbers”

  1. Dat is wel een ingewikkelde manier om je verjaardag aan te kondigen. Maar niettemin: van harte Peter en doe er nog maar minstens 50 + 2 jaar bij.

  2. Nu ik deze blog systematisch ga lezen begin ik heel wat bij te leren. Weetjes over Griekenland, jouw leeftijd, etc. Van harte gefeliciteerd mer je verjaardag en nog veel gretige jaren bij gewenst.

  3. 2 jaar meer dan een halve eeuw, klinkt oud hé. Geen nood echter. Ik zag vannacht op een feest ter ere van het in pensioen gaan van twee broers, de moeder van beiden op de leeftijd van 90 jaar (je leest het goed) op de dansvloer rondhuppen op de tonen van “I can’t get no satisfaction”.
    Astrid, maak je borst maar nat.

  4. ha peter, je hebt een weekje ‘voorsprong’ 🙂
    gelukkige verjaardag en blijf maar lekker gretig !!

  5. Peter, je hebt me op 1 slag stokoud gemaakt. Je verslagen lezen in een hap van 5 seconden? Het duurt al vijf seconden om mijn bril op te zetten. De consolatie is dat men er met trager lezen langer genot van heeft. Het enige dat sneller gaat bij het ouder worden zijn de jaren die voorbijzoeven. Gelukkige Verjaardag!

  6. Van harte, Peter!
    Zo rijp, en nog zo jong! Ik was inderdaad mijn tel kwijt geraakt…
    Rose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *