Oct 14 25

Backup man

door "Peter Van Acker"

Dat vrouwen emotionele wezens zijn, wist ik al langer. Mocht hij nog leven, dan zou Franz Liszt dit zeker beamen. Tijdens zijn hoogtijdagen verscheurden de vrouwen zijn zijden zakdoekjes en fluwelen handschoenen om onder mekaar te verdelen als souvenir aan zijn concerten. Zeker droomden ze tijdens zijn bravourestukjes dat hij hun lichamen beroerde met zijn vingervlug handspel.

Maar nu heb ik ook nog iets anders geleerd: een recente studie heeft uitgewezen dat de helft van alle vrouwen een “backup”-man in gedachten heeft, voor wanneer hun partner zou komen weg te vallen. En vermits de helft van alle vrouwen regelmatig liegt, kunnen we er gemakshalve van uitgaan dat er in het brein van elke dame wel een vervangman ronddoolt. Hoe durven ze! Ik heb hoogstens een “backup”-plan, ttz vijf diepvriesmaaltijden in een verborgen vak van de koelkast. Kwestie van de moeilijkste periode te overbruggen wanneer het onheil zou toeslaan. Veel eerlijker, niet?

[jwplayer config=”myplayer” file=”http://www.intussen.info/wordpress/video/LisztGrandGalopChromatique.mp4″ image=”http://www.intussen.info/wordpress/fotos/LisztGrandGalopChromatique.jpg” width=”450″ height=”277″]

Peter6 Responses to “Backup man”

 1. Mia Fermon Says:

  Zo is het maar, peter. Ik wil die studie wel eens bekijken. Vast uitgevoerd door een man die zich flink tekort gedaan voelt door de vooruitziende vrouw 🙂

 2. Thor Talpe Says:

  Het zou me verbazen mocht het een typisch vrouwelijk kenmerk zijn om een back-up man in gedachten te hebben. Wees eens eerlijk! Wat zit er niet in onze back-up doos. Een mens zou er van verschieten.

 3. Marjanne Says:

  Ik hoop dan alleen dat Astridje meer voor je betekent dan het leeghouden van al je diepvriesvakken 🙂 (en vijf dagen maar zou de moeilijkste periode duren?, komkom -- kom maar voor de dag met je andere backup-plannen!)

 4. Peter Van Acker Says:

  Haha Marjanne, ik zal maar eerlijk zijn: jij past perfect binnen mijn lijstje van 500 “backup”-vrouwen, want zoveel zijn er nodig om Astrid te vervangen 🙂

 5. Olaf Says:

  Slijmerd !

 6. Peter Van Acker Says:

  ‘t was dat of op de bank slapen!

Leave a Reply

(Picture beside your name?)