Jan 15 01

Het ideaal cadeau

door "Peter Van Acker"

Heb je het ideaal cadeau nog niet gevonden? Zijn jouw cadeaus al weggedragen naar de tweedehandswinkel? Geen nood, zoek niet verder en draag bij aan een filmproject van Suleigha Winkel, een jonge filmregisseuse uit Suriname. In de video hieronder vertelt ze precies wat ze wil doen en ook hoe Astrid Belliot hier bij betrokken is. Een ideaal cadeau voor een aanstormend talent!

[jwplayer config=”myplayer” file=”http://www.intussen.info/wordpress/video/A_new_take_on_SuriPop_1994.mp4″ image=”http://www.intussen.info/wordpress/fotos/A_new_take_on_SuriPop_1994.jpg” width=”450″ height=”277″]

De financiering van het project maken wij met zijn allen mogelijk. “Crowd funding” heet dat tegenwoordig maar is eigenlijk gebaseerd op het idee dat vele kleintjes een groot maken.  “Les petits ruisseaux font les grandes rivières.”

Doneren kan al vanaf 5 euro. Maar als je goed in het vlees zit, kan natuurlijk ook 500 Euro. Doneren doe je << hier >>.  Vanuit België kies je een bedrag, doorloop je de verschillende stappen, en kies je voor een betaling per overschrijving. Er zal je een Belgisch rekeningnummer medegedeeld worden voor storting. Enigszins verwarrend wordt de teller van de reeds ingezamelde som reeds verhoogd nadat je hebt aangegeven dat je per overschrijving wil betalen. Die overschrijving moet je dan wel uiteraard nog doen!  

En, tot slot, het ideaal cadeau krijg je niet, maar geef je 🙂

PeterLeave a Reply

(Picture beside your name?)