May 15 23

Huiskamerconcert: Zulema

door "Peter Van Acker"

Meer moet dat niet zijn! We zijn het gewoon vergeten. Hoe creëer je gezelligheid? Je nodigt een band uit. Ook wat vrienden en kennissen. En je bent vertrokken. Natuurlijk mag een hapje en een drankje, vooral geestrijke dan, niet ontbreken. Een woordje hier, een zinnetje daar en af en toe eens heel even ingetogen stil zijn bij een gevoelig liedje. Het zijn dergelijke simpele dingen die je leven kleuren en die iets langer in de touwen van de herinneringen blijven hangen. Niet zo vluchtig en vele malen beter dan naar ‘Thuis’ kijken. Een recept tegen depressie. Blij dat we er bij konden zijn.

Plannen jullie ook een huiskamerevenement? Laat het ons weten!

Peter

PS1: De band is uit Gent en heet Zulema. Ook zien? Klik << hier >>.

PS2: Chris, ik heb gisteren mijn pet bij jou laten liggen? Next week? Same time? Same Whisky?6 Responses to “Huiskamerconcert: Zulema”

 1. Zoë & Pascale Says:

  Wij zullen zorgen dat het past voor Kris!
  Natuurlijk ben je altijd welkom ‘a bit later’ voor een wisky-aperitief en daarna iets simpels maar lekkers om te eten!
  Laat maar weten…!

  Groetjes,

  Zoë & Pascale

 2. Geert VAN BRANDT Says:

  Inderdaad Peter en Astrid, huisconcerten zijn heel bijzonder, zelfs zonder whisky. We hebben er al een half dozijn georganizeerd maar het hadden er dozijnen kunnen zijn.

 3. Peter Van Acker Says:

  Remember this one Geert?

 4. Marjolein Says:

  Was idd leuk en bijzonder, vooral omdat jullie erbij waren 😉

 5. Astrid Says:

  Dat was inderdaad weer een geestverrijkende ervaring. Laat ze maar komen! Misschien binnenkort nog een poezie-avond? Een kleine aanmoediging om alvast de pennen te scherpen…..

 6. Katelijne Says:

  Hey,

  Dank je voor de lieve woorden! Jullie zijn altijd welkom in onze ‘oude living’ om een huiskamerconcertje mee te pikken. Vanaf september vliegen we er weer in. 🙂

Leave a Reply

(Picture beside your name?)