Jan 17 07

Laten we samen…

door "Peter Van Acker"

“intussen… BLOG” gaat zijn elfde jaar in. Fantastisch, toch! Dit had ik niet kunnen bevroeden toen ik eraan begon. 2016 was bijzonder succesvol. Nog nooit waren er zoveel bezoekers en zoveel reacties. Dat geeft dus goesting om verder te doen.

Laten we hopen dat 2017 genoeg inspiratie geeft. Aan kleine dingen geen gebrek: er duikt altijd wel een nieuwe puzzel op, er verschijnen steeds nieuwe boeken, er is altijd wel een theaterstuk de moeite, en af en toe zal er wel weer een gedicht uit mijn vingertoppen kruipen. En ook de medemens leent zich makkelijk tot wat schrijfsel. En als we het over de grote dingen moeten hebben, niet dat we die uit de weg gaan, hoop ik vooral dat het in de positieve zin zal zijn. Laten we er samen weer wat van maken. 

Site Statistics 2016

Peter4 Responses to “Laten we samen…”

 1. Chantal Says:

  Thank you for being there X

 2. Rudy Says:

  Bedankt en de beste wensen Peter voor u en uw gezin!
  Grtjs, Rudy

 3. Siegfried Says:

  Dag Petrus,

  wij kijken graag uit naar jouw inspirerende, mediterende en fantaserende vertelsels en wedervaren in 2017.

  Beste wensen.

  Siegfried en Annette

 4. Marleen Says:

  Dank voor deze wijze en verwarmende wensen. We doen graag mee.

Leave a Reply

(Picture beside your name?)