Best wishes

Happy New Year 2017

Etienne, Astrid en ik wensen jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar. We zijn niet zeker wat dat dan precies moet in houden voor elk van jullie, maar voor ons betekent het in elk geval een goede gezondheid, goede sociale relaties en genoeg bestaansmiddelen voor een prettig verblijf op dit ondermaanse. En als het even kan ook wat meer mededogen voor de medemens die het wat moeilijker heeft. Laten ons hart wat meer spreken in 2017!

Lieve groet van Etienne, Astrid en Peter

12 thoughts on “Best wishes”

  1. Beste Astrid, Peter & Etienne,

    Ook vanuit Washington onze allerbeste wensen voor een gezond en suksesvol 2017. En laten we inderdaad aan onze medemens denken. Hopelijk zal het dan wat beter gaan met onze planeet.

    And … keep the blogs coming!

    Martine

  2. dag Astric, Peter en Etienne,

    bij deze ook een prachtig 2017 gewenst en dat er naast een goede gezondheid en plezier ook veel boeiende verassingen op je pad mogen komen.
    alle goeds
    keep on writing, keep on singing.

    eric, myr, emilie, manu

  3. Hey Peter, Astrid en Etienne,

    Ook voor jullie een gelukkig en gezond 2017 met tijd om te genieten van de fijne dingen van het leven (zoals een goeie blog 😏).

    Lut

  4. Vanuit het zonnige Meise, de beste wensen voor een gezond 2017, met veel reizen en vooral blijven bloggen!

  5. Lieve Astrid, Peter en Etienne; Vanuit Angola wensen wij jullie een gelukkig, gezond 2017. Zoeken we een moment in 2017 om oude herinneringen weer op te halen en bij te praten over het deel waarvan we meer willen weten …? Liefs, Lieve, Pierre, Marius, Louise

  6. En ook vanuit La Paz, Bolivia, -wij zijn iets later-, een voorspoedig 2017.
    Assad, Trump, Poetin, Erdogan, Nkurunziza, Kabila, – en ga maar door: we zullen een beetje geluk kunnen gebruiken, Maar het zal wel los lopen!
    Prettige feesten.
    Luc&Mirna

  7. Astrid, Peter en Etienne,

    Ook van ons hier aan ‘t zeetje: “Met de wens van ‘t joar!”

    Hilde & André.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *