The whereabouts of Etienne

Mijn familie is mediageniek: na het verschijnen van mijn vrouw in de Gentenaar op maandag, haalde mijn zoon Etienne – samen met zijn neef Sander – het VRT-nieuws op dinsdag. Etienne had ons verteld dat hij de dag van de “lege portemonnees” zou vieren en nadien bij zijn neef zou slapen. De waarheid is evenwel gedeeltelijk anders: de feesten heeft hij zeer zeker meegemaakt maar van slapen is weinig terecht gekomen. Gelukkig waren daar de beelden van het VRT-journaal als ontegensprekelijk bewijs voor zijn uitspattingen. Etienne hoorde bij het selecte clubje van feestneuzen die op dinsdagmorgen nog niet door hadden dat de feesten onherroepelijk tot een einde waren gekomen.

Hmmmm… het leed van een ouder…

[jwplayer config=”myplayer” file=”https://www.intussen.info/wordpress/video/GentseFeesten.mp4″ image=”https://www.intussen.info/wordpress/fotos/SanderEtienne.jpg” width=”450″ height=”276″]

video
play-sharp-fill

Peter

7 thoughts on “The whereabouts of Etienne”

  1. Ik kon het omgekeerde tegen. Thuiskomen als mijn jongens opstaan. “Niet aan juffrouw zeggen hé.” 🙂

  2. Leed van een ouder, misschien, maar ik herinner me enkele decennia geleden, dat het ‘fun’ was. Jij niet?

  3. Dag Peter,

    De ‘Washington Post’ heeft dagelijks een speciale bijlage die ‘Style’ noemt en waar je vrouw zeker de pers zal kunnen halen mocht ze in het ‘Kennedy’ center ‘Rosalie’ ten beste geven. En het lokale Fox News schenkt geregeld aandacht aan opmerkelijke feestnummmers. Dus je familie zal zich hier snel thuisvoelen. First Sint Jacobs, then the National Capital’s Mall…

    Ons rest hier nog een week en dan ruimen we plaats. Vanavond is er een afsheidsdrink die we hier organiseren. Maar ik denk niet dat die het VRT nieuws haalt bij Greet. Jammer anderzijds dat we niet mogen ‘overlappen’, het ware leuk geweest hadden jullie er bij kunnen zijn.

    We zijn ervan overtuigd dat jullie het hier naar jullie zin zullen hebben. En we wensen jullie het allerbeste.

    Christine en Erwin

  4. Jij weet nu tenminste waar Etienne zat – was Ewout ook daar???!!!

    een moeder die haar zoon elke morgen onder een hoop lakens hoopt terug te vinden! 🙂

  5. Ja maar, ja maar …… was Astrid dan zo’n ‘zacht eitje’ in Paramaribo? En van Peter kennen we ook nog heel wat ‘jeugd’ (en latere) verhalen … dus inderdaad die appel is goed terecht gekomen.

  6. Ik denk dat het in de familie Van Acker zit ! Niet naar huis kunnen gaan tijdens feesten !

    De moeder van de neef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *