Jan 17 28

Mannenleed

door "Peter Van Acker"

En dat de mannelijke lezers zich nu eens laten horen! Herkenbaar?

Mannenleed

Peter7 Responses to “Mannenleed”

 1. Harold Says:

  If you can’t beat them, join them? Vraag me altijd af of dit gender, intercultureel of persoonlijk is, een combinatie van alles zeker? Ken toch ook anders, maar zelden, “indeed”, goede moed aan allen!

 2. Siegfried en Annette Says:

  Niet neuten hé. Dit hoort bij het totaal pakket.

 3. Peter Van Acker Says:

  Oei, Siegfried, ik schreef niet over mijn vrouw maar wel over de vrouw in het algemeen!

 4. Marleen Says:

  Allee zeg !
  Gisteren las ik in het klein boekje van ‘omdenken’: nog geen 5 % van wat we zien is gebaseerd op onze feitelijke waarneming. De andere meer dan 95 procent bestaat uit herinnering, AANVULLING, weglating en samenvatting.
  Die vrouwen in het algemeen triggeren mij !

 5. Siegfried en Annette Says:

  Tja Peter, Marleen legt wel de vinger op de wonde. 😛

 6. Paul van Gool Says:

  Me uit het hart gegrepen. Ik schat dat ik ca 25% van mijn leven wachtend op vrouwen heb doorgebracht.

 7. Ann Catteeuw Says:

  Beste Paul, als jouw ‘favoriete uitspraak’ op FB een citaat van W.C.Fields is, en luidt: “Women are like elephants: a beautiful piece of nature, nice to look at, but you wouldn’t want to own one”, dan wekt dat weinig verwondering…

Leave a Reply

(Picture beside your name?)