Jul 17 08

Gent Jazz – Miles Mosley

door "Peter Van Acker"

Oh ja, ik heb Grace Jones op de openingsdag van Gent Jazz gezien, maar dat was meer show dan muziek. Ik moet het haar wel nageven: op je 69ste in body paint op het podium verschijnen, dat zullen weinigen haar nadoen. Bij momenten pure waanzin! Jammer echter dat de vele verkleedpartijen bij wijlen het ritme uit de show haalden.   

Die dag heb ik echter muzikaal meer genoten van Miles Mosley en zijn band. Illustere onbekenden, maar het voelde direct goed aan. De band sloeg aan bij het publiek, en reeds vroeg op de dag werd er gedanst voor het podium. Niet dezelfde show als Grace, maar wel betere muziek. En daar zijn we toch uiteindelijk voor gekomen, niet? 

PeterOne Response to “Gent Jazz – Miles Mosley”

  1. Mia Says:

    dus toch iets gemist want wij skipten die avond (ik had trouwens de late). dit smaakt naar een beetje snuffelen op youtube of dergelijke … jammer ook dat we deze jaarlijkse ‘ontmoeting’ misten 😉

Leave a Reply

(Picture beside your name?)