Nov 09 15

Onder de kap

door "Peter Van Acker"

Onder de kap van “intussen… BLOG” draait alweer een nieuwe versie van de WordPress-software. We zitten ondertussen al aan versie 2.8.6. Het regelmatig updaten van al die machinerie heeft toch iets masochistisch want je bent nooit zeker of de motor wel zo geruisloos zal draaien als de vorige. Vooruitgang heet dat dan …

Onderaan het rechterzijpaneel is de mogelijkheid tot anonieme chat geactiveerd. Ik moet er natuurlijk wel zijn; vandaar dat ik volgende toevoeging onder de chat-functie heb aangebracht: “Natuurlijk komt de rivier niet hier daar het water niet wilde, maar u bent er nu. Hopelijk ben ik er ook!”

Tot slot is ook de hoofding van “intussen… BLOG” gedynamiseerd. Niet langer een statische hoofding maar wel een dynamische zal u verwelkomen afhankelijk van de mate waarmee u de pagina’s van de blog ververst!

PeterOne Response to “Onder de kap”

  1. Maarten Says:

    Ziet er goed uit!

Leave a Reply

(Picture beside your name?)