Jun 08 09

Afscheid

door "Peter Van Acker"

Zo af en toe komt er een stukje commentaar binnen dat veel te mooi is om verborgen te blijven op het “comments”-gedeelte van een bijdrage op intussen… BLOG. “Afscheid” is een gedicht van Lotty Sierink – weldra vertrekkend uit Oeganda – dat goed de gevoelens verwoordt van een “expatriate” op weg naar een nieuwe bestemming.

Afscheid door Lotty Sierink

ik wil reizen
naar nieuwe verhalen
ik wil vertrekken
naar een nieuw begin
de herinnering is zoet
zal zitten waar we zijn
ik neem geen afscheid
ik ga verder
ik neem alles mee

Heb je zelf een leuk gedicht, aarzel dan niet het alvast te plaatsen op http://www.intussen.info/wordpress/?p=4

PeterOne Response to “Afscheid”

  1. Astrid Says:

    Aah zo schoon, zo schoon. We zullen jullie missen

Leave a Reply

(Picture beside your name?)