Astrid’s Music Class 2012/2013

It has been a ride“. Kinderen die amper een jaar terug niet meer dan wat interesse hadden voor muziek, nu op piano, gitaar en blokfluit te zien spelen, is een klein mirakel. En hoe ze reeds met volle aandacht de noten op de partituur volgen, blijft een raadsel voor mij. Abracadabra omgetoverd tot vrolijke deuntjes. In België herinner ik me de muziekles als een straf en notenleer als een vreselijk oponthoud voor meer belangrijke zaken. Maar hier is het de liefde voor muziek die telt, die de kinderen aanspreekt, en hun doet uitkijken naar hun wekelijkse muziekles. En waarschijnlijk ook naar Astrid, die hun telkens weer een klein beetje bemoedert. “I was really flabbergasted“.

video
play-sharp-fill

Peter

10 thoughts on “Astrid’s Music Class 2012/2013”

  1. O wat is dit mooi zeg! Wat een talent, en wat een mooie opbouw van de show. Heel fijn dat dit gefilmd is. Een heel gevarieerde groep en wat een heerlijke kinderen. Astrid ik wist niet dat je zoveel instrumenten kon bespelen. Goed zeg!! Mooi om te zien wat je in zo’n periode bereikt hebt. Fijn hoor!

  2. Amai, zo hartverwarmend – wij kijken uit naar Merelbeke, Astrid en haar flabbergasten snel terugzien. 🙂

    En de video bekijk ‘k ook thuis ns, met de kids, eerst mistige groetjes uit Pyongyang!

    Tot binnenkort!
    xxL.

  3. Hartverwarmend, wat kan het deugd doen een jaar op die manier te mogen afsluiten! Gr xx

  4. Die zullen je missen, Astrid! Maar wij zijn blij jou en Peter straks in ons midden te hebben. Groet uit Gent, M+V

  5. prachtig !
    het is mijn ervaring dat muziek leren geen ‘corvee’ hoeft te zijn als je maar terecht komt bij een gedreven en warmhartig persoon, … zoals astrid !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *