Pentatonix

Pentatonix - Kevin OlusolaAll good things come to those who wait.” Twee jaar terug zaten we nog  te supporteren voor de buis in Amerika. Pentatonix nam het toen op tegen andere a-capella groepen in de “Sing-Off”, een muziekwedstrijd op NBC. Ze kaapten er uiteindelijk de hoofdprijs van 200.000 USD weg met een platencontract er boven op.

Nu twee jaar later zijn het nog altijd dezelfde 5 charmante jongeren die de zaal in Antwerpen in vervoering brengen. Ik ben verbouwereerd. Het publiek zingt duchtig mee en kent vele teksten uit het hoofd. Pas later begrijp ik dat deze deze groep, die nagenoeg niet op onze radiostations wordt gedraaid, gekend is via andere media zoals YouTube en Facebook. Ik word oud.

Hieronder enkele fragmenten samengeklutst in een  korte clip.

[jwplayer config=”myplayer” file=”https://www.intussen.info/wordpress/video/Pentatonix.mp4″ image=”https://www.intussen.info/wordpress/fotos/Pentatonix.jpg” width=”450″ height=”277″]

video
play-sharp-fill

Peter

3 thoughts on “Pentatonix”

  1. Als jij nu eens wekelijks een doorslag zou geven van alle goede nummers die op de smurrie van YouTube en Facebook komen boven drijven, dan zijn wij verlost van ons gevoel dat we oud worden. Althans, toch eventjes.

  2. Bedankt om mij zoiets moois te leren kennen.
    Ik zal eens toetsen of mijn kleinzonen-tieners dat kennen. Zo ja: pluspunt voor hen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *