Lake Street Dive

Heb je dat ook wel eens dat je een nummertje wel honderdmaal beluistert en je er schijnbaar geen genoeg van krijgt? “Rich Girl” van “Lake Street Dive” (LSD?) pleziert me tijdens mijn dagelijkse pendel, in bed, tijdens de pauze op het werk en in de rij bij de bakker. Het is een cover van “Hall & Oates” uit 1977, maar klinkt bijzonder fris en hedendaags.

Het is de vreemde mix van de sfeer van het repetitiekot, de verzorgde beelden, het professionalisme van de bandleden, en de kracht van de zang die “Rich Girl” bijzonder aantrekkelijk maakt en het bloed voorwaarts stuwt. Op sommige momenten overstijgt de zangeres zichzelf: een pauw die haar schittertende tooi laat zien! Een pareltje, en ik hoop dat jij er even intens kan van genieten.

Welk lied heeft jouw hart recent beroerd?

[jwplayer config=”myplayer” file=”https://www.intussen.info/wordpress/video/Lake_Street_Dive_-_Rich_Girl_Live_Pickathon_2013.mp4″ image=”https://www.intussen.info/wordpress/fotos/LakeStreetDive-RichGirl.jpg” width=”450″ height=”277″]

video
play-sharp-fill

Peter

10 thoughts on “Lake Street Dive”

  1. Ik wijk even af: heb ooit een quiz verloren omdat ik LSD verlengde tot lysergeenzuurdiethylamide. Volgens de quizmaster moest het Long Slow Distance zijn. Blijkbaar zijn er nog andere mogelijkheden.

  2. prima stem en drive, knap gedaan !
    terwijl ik nog steeds fanatiek naar ibrahim malouf luister …

    httpv://www.youtube.com/watch?v=wpg8jBFaj3c

  3. Ik hoorde Jolene van Dolly Parton onlangs op de radio. Die song beroert mijn hart altijd wel weer.

    httpv://www.youtube.com/watch?v=nwBNBcFAFso

  4. Inderdaad mooie zang en muziek!
    Onlangs was ik ferm onder de indruk van “Al di Miseria”.

    httpv://www.youtube.com/watch?v=ES5Yp9aHULY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *