Aug 08 29

Kapotmaken!

door "Peter Van Acker"

Surinamers hebben soms een apart taalgebruik. Zo weet ik al langer dat “lekker” verder reikt dan de rand van de tafel en zich soms gewoonweg op bed bevindt. Maar de scabreuze betekenis van “kapotmaken” kende ik niet. Kijk je even mee en … “lekker” lachen maar.

[jwplayer config=”myplayer” file=”http://www.intussen.info/wordpress/video/TelefoonTerroristenRoueVerveer.mp4″ image=”http://www.intussen.info/wordpress/fotos/flashstartframe.jpg” width=”320″ height=”264″]

Peter2 Responses to “Kapotmaken!”

  1. Katrien Simoens Says:

    Ha Roué Verveer! zagen we een paar jaar geleden in Oostende. Goed mee gelachen. Zijn openingsvraag: “Zijn er hier ook mensen die Surinamers kennen?” Ja, wij dus. “Hoeveel?” Heel veel… Dat had hij niet verwacht.

  2. Maureen Standaert Says:

    Grappig, die Roué Verveer. Kende ik niet eens maar zou er wel eens een optreden van willen zien. Deed me wel eventjes terugdenken aan die tijd in Suriname…

Leave a Reply

(Picture beside your name?)