Oct 08 18

De kracht van een trompet

door "Peter Van Acker"

Nooit gedacht dat ik zo lyrisch kon worden van een lied Third World Lovewaarin een trompet centraal staat.  “Hamina” van “Third World Love” brengt me naar een Spaanse arena net voor de matador de dodelijke steek aanbrengt, naar een bar in een western vlak voor de held zijn laatste duel aangaat, naar de beminnelijkheid van een vrouw op weg naar extase, naar de druk op de gaspedaal in de laatste rechte lijn naar de aankomst, naar het ijle gevoel in het hoofd net voor de beslissing tot een belangrijke aankoop. En daar hoef je dus niks voor te doen, gewoon even luisteren naar “Hamina”.

Third World – Hamina

PeterOne Response to “De kracht van een trompet”

  1. Mia Says:

    heerlijk instrument !! i love it !!
    nooit lester bowie gezien tijdens zijn tekorte leven ?? fantastisch ! swingend met zijn immer witte jasje aan

Leave a Reply

(Picture beside your name?)