Dec 08 13

Onderhoud aan de webstek

door "Peter Van Acker"

Volgende wijzigingen werden aangebracht:

  1. Kiekjes van onze trip naar Semliki zijn toegevoegd aan intussen… FOTO’S. De vallei van Semliki maakt deel uit van de “Eastern Rift Valley” en grenst aan oost-Congo op de hoogte van Ituri. Bekijk de foto’s met een klein of een groot scherm.
  2. Het voetbalseizoen van de Rode Duivels in Oeganda is afgerond. Have I been the coach of a team in declining form? Bekijk de resultaten op intussen… SPORT.
  3. In het rechterzijpaneel werden twee nieuwe koppelingen toegevoegd: Roets in Lottum over taalgebruik in Nederlands Limburg en Heliostream over een bedrijf in België in de sector van de alternatieve energie. Achter beide “sites” staan mensen die ons pad gekruist hebben in Oeganda.
  4. Er draait een nieuwe machine onder intussen… BLOG. Je ziet het niet, maar het is er wel. Het is zoiets als een nieuwe motor in een oud chassis. Daar heb ik geen verdienste aan, maar wel de WordPress-specialisten die regelmatig een nieuwe versie van hun software gratis ter beschikking stellen aan de blog-gemeenschap. Mijn rol daarbij is dat ik telkens bang mag afwachten of hun nieuwste “update” het wel doet.

PeterLeave a Reply

(Picture beside your name?)