May 13 01

Koninginnedag / Koningsdag

door "Peter Van Acker"

Weer al eens hebben we iets prettigs voor het laatst meegemaakt! Niet alleen omdat het voor ons de laatste Nederlandse feestdag in Washington D.C. wordt, maar ook omdat het vanaf volgend jaar Koningsdag zal heten en op 27 april zal worden gevierd. Astrid was de ster van de Nederlandse ambassade en gaf met “het Wilhelmus” extra cachet aan deze heuglijke gebeurtenis van onze noorderburen. Kijk maar even mee … en wie goed luistert, hoort mijn harmonieuze samenzang bij de aanhef. “Enjoy!”

[jwplayer config=”myplayer” file=”http://www.intussen.info/wordpress/video/Wilhelmus.mp4″ image=”http://www.intussen.info/wordpress/fotos/Wilhelmus.jpg” width=”450″ height=”277″]

Peter12 Responses to “Koninginnedag / Koningsdag”

 1. Majo Says:

  Amaai, chance dat gij erna uwe mond gehouden hebt Peter 😉 Hoera voor As, hoera voor de koning!

 2. Maarten Says:

  Een zanger zonder franje ben je onverveerd, Peter! Maar Astrid doet het nét iets beter…

 3. Majo Says:

  Die Maarten wil duidelijk iets van jou Peter 😉

  PS Waarom komt er een monster op de plek waar mijn foto eigenlijk moet staan?

 4. Willem Says:

  Mooi Astrid, goed dat je nog net eens oefende met Willem. Vroeger hadden we connecties met Nederland…, nu moeten we het in het Duitse bloed zoeken….

 5. Bas Says:

  Prosit Astrit !

 6. Jon Says:

  Lelijk volkslied, prachtige stem.
  Had ze zich maar vergist en Opo Kondre gezongen.
  Brasas, hugs en drukkies.
  Jon

 7. Pascale en co Says:

  Even Astrid haar Oranje ‘ zangvleugels ‘ vergeten…Dit moést erbij op koningsdag !
  Was het niet vooral op het einde dat jouw enthousiaste stem erbij kwam Peter ? Of ik moet toch nog eens aandachtig luisteren…

 8. Tom Says:

  Bij de start dacht ik inderdaad even dat iemand Astrid op een dwaalspoor wou zetten, maar dat is dankzij de kunde van Astrid weer allemaal dik in orde gekomen!

  Hier overigens ook fijn feestje bij de Nederlanders, al konden we qua bier helaas enkel kiezen tussen Heineken en Heineken. Maar wel opgediend door keurig(e) (uitgedoste) dames!

 9. Peter Van Acker Says:

  @ Majo 1. Maarten wordt hierbij bevorderd tot Hofmuzikant der Groot Nederlanden met als eerste opdracht het inschuiven van de Brabaconne in het Wilhelmus, waarna ik het zal uitvoeren in mijn onovertroffen stijl.

  @ Majo 2. Daar waar je een commentaar schrijft (bij “Leave a Reply”) staat vlak eronder “Picture beside your name?”. Zolang je dat niet hebt opgevolgd, blijft WordPress een simulatie geven van je uiterlijk 🙂

 10. Bart Says:

  Prachtig gezongen! Ben meteen de Brabanconne gaan oefenen in de badkamer voor 21 juli.

 11. Fera Says:

  Geweldig Astrid

 12. Mia Says:

  Heerlijk 🙂

Leave a Reply

(Picture beside your name?)