Apr 17 01

Steve McCurry.

door "Peter Van Acker"

Goede wijn behoeft geen krans. Moet je absoluut gezien hebben: Steve McCurry in de Beurs van Brussel. Nog tot 25 juni! Heel wat anders dan die huis-, tuin- en keukenkiekjes die we met zijn allen nemen. 

Steve McCurry in de Beurs van BrusselSteve McCurry in de Beurs van BrusselSteve McCurry in de Beurs van Brussel

Peter3 Responses to “Steve McCurry.”

  1. Astrid Says:

    Fantastisch! Naast al de miserie die hij zo schitterend in beeld brengt, is er altijd hoop….

  2. Lut De Greef Says:

    Veel reizen en ter plaatse veel geduld om het juiste moment af te wachten of een goeie equipe die het juiste moment een handje toesteekt. Het resultaat is inderdaad schitterend. En ook de korte gesprekjes met hem op video zijn boeiend. En als je wat meer tijd hebt de film over zijn zoektocht naar het Afghaanse meisje. Lut

  3. Patrick De Bouck Says:

    Staat al op mij “to do” lijstje.

Leave a Reply

(Picture beside your name?)