Jul 17 16

Gent Jazz – Trixie Whitley

door "Peter Van Acker"

Tja, die twee kaarten voor Trixie Whitley waren een impulsaankoop geweest. Pas nadien surfte ik wat op internet om te kijken wat me te wachten stond. En het beviel me niet. Haar stem bekoorde me slechts matig en veel van haar songs klonken me te chaotisch in de oren. En toch heb ik van het optreden op Gent Jazz genoten. Ook al waren ze maar met twee, Trixie en haar drummer (tevens pianist en basgitarist) hebben me bij wijlen aangenaam verrast met hun stevige “wall of sound”. Dit was goed, maar ook weer niet zo goed, dat ik me onmiddellijk na het concert enkele songs van Trixie zou aanschaffen, ook als is ze een half-Gentse. En toch twijfel ik, want nu, terwijl ik dit stukje schrijf, heb ik enkele fimpjes op YouTube gezien die ik wel best kan pruimen. Kijk maar even mee.

Heb jij dat ook soms, zo’n haat-liefdeverhouding met een artiest, waarbij je afwisselend op het been van afkeur en het been van welbevinden danst? Zo ja, dan hoor ik graag over welke artiest het gaat. 

PeterOne Response to “Gent Jazz – Trixie Whitley”

  1. Pierre Says:

    Ik had dat vorig weekend op Cactus met Roisin Murphy… dus ja…!

Leave a Reply

(Picture beside your name?)