Tom Jones in Kuala Lumpur

Tom Jones is 84 intussen, en toen ik hem moeizaam de trap naar het podium zag beklimmen, vreesde ik voor het ergste. Onterecht, zo zou blijken. Zijn stem is nog krachtig en oh zo herkenbaar! Omringd door een set goede muzikanten en een strak uitgedachte choreografie die spontaniteit niet in de weg stond, hebben we een zeer aangename  show te verteren gekregen. Er waren natuurlijk de meezingers, zoals “Delilah”, “Sex Bomb” en “You Can Leave Your Hat On”, maar er waren ook verassende covers van Prince, Bob Dylan en Willie Nelson. Dit was een avondje genieten. Schrijf de oudjes niet zomaar af!

Peter

I Am Gonna Make You Love Me;Delilah;Talking Reality Television Blues
play-sharp-fill

4 thoughts on “Tom Jones in Kuala Lumpur”

  1. “Goeie ouwe” Tom! Met de nadruk op “goeie”. Inderdaad om nog altijd van te genieten. Hij is al meer dan 3/4 van mijn leven, een van mijn favorieten!
    André.

  2. Chapeau Tom!!!
    Oud, maar nog lang niet koud…
    Dit zijn de koester momenten. Heel mooi dat jullie het konden meebeleven.
    Wij hebben kaarten voor Bruce Sprinsteen & The Eagles later dit jaar…zo lang ze nog kunnen.

  3. We schrijven de oudjes niet af, kijk maar naar Bruce ‘The Boss’, of Mick Jagger, zelfs Sting..allemaal het geluk gehad ze live te zien. Nu niet meer, kan niet meer mee, geef me dan maar gewoon de CD. Trouwens helemaal eens met de vorige blog…Ed Sheeran, heb het nooit gevoeld bij die jongen. Weet niet hoe het komt, maar al van in het begin dat ik hem bezig zag, hoorde, moest ik steevast denken aan Cacafonix… de tien om te zien uit Asterix. Den Ed, not my cup of tea.
    Maar Peter, jij hebt wel geluk, wij moeten naar ze toe, de sterren, zij komen gewoon naar jou ! Well Done ! Wij moeten het hier stellen met Youssou Ndour, weliswaar ook de moeite, ware het niet dat een concert in Gambia dat geboekt staat om 20.00 uur, dan pas begint om 01.00 ‘s nachts. Die frivoliteit moet hij in het Parc Des Princes of Bercy niet proberen..

  4. Peter, lieve broer van mij ik heb genoten .. is dat omdat ik misschien een dagje ouder ben ?
    Vele groetjes aan Astrid XXX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *