Waar zijn we?

Het verschil tussen een boswandeling van één uur en drie uur is dat hier bij je laatste keuze over hetzelfde traject driemaal zo traag wordt gewandeld. En de automodellen brengen je helemaal terug naar je kindertijd. Hier rijden ze nog weelderig rond: de R4, de R5 en de R12, alsook de Peugeot 404, 504 en de meer “recentere” 204. Het zal je dan ook niet verwonderen dat Frans hier courant gesproken wordt. Verwonderlijk is evenwel dat een groot deel van de bevolking Javaanse trekken heeft, hoewel we mijlenver van Indonesië verwijderd zijn. Een weggever, tot slot, zijn misschien de talrijke chameleons die dit prachtige land bevolken en zich voortdurend aanpassen aan de tropische kleuren van het regenwoud waarin ze zich in grote aantallen bevinden. Ook vind je hier een bepaald soort primaat die je nergens anders vindt.

Genoeg tips : waar zijn we?

Lemur

Peter

7 thoughts on “Waar zijn we?”

  1. Mocht je met zo’n 404 huiswaarts keren (ik hoor het getoeter al: “antanananananana…”), dan ben ik wel bereid om te onderhandelen over een schappelijke overnameprijs.

  2. Madagascar natuurlijk! Had ik direct gezien hoor! Staat ook op onze (nog lange) lijst “Te doen”. Geniet van jullie verblijf aldaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *