Meanwhile, just outside of Dar Es Salaam

Soms heb je op een luie zaterdmiddag niet meer nodig dan een biertje op het strand. Ongelooflijk hoe hard de tijd gaat! Elke dag is nu de laatste dag van een maand dat we hier nog zullen toeven. Volgende zomer wordt het alweer een andere stek. Maar intusen laten de Belgen hier wel een sterke voetafdruk na! Kijk maar eens goed.

Enjoying a local (AB Inbev) beerWavuvi na samakiEnjoying the walkBahariniRonaldo looks puzzled why he is not alone on the billboard

Peter

2 thoughts on “Meanwhile, just outside of Dar Es Salaam”

  1. Ah ja, een koele pint op het (Gambiaanse) strand met de ondergaande zon, dat hebben we jaren aan een stuk gedaan. Hedentendage en vooral in het regenseizoen hou ik me nogal eens graag bezig op een zaterdag (en zondag, wat dat mag hier nog) met mijn grasveld kort te houden. Ook leuk dan na het (harde) werk de tuin overzien met een koele pint.
    Maar gaat de tijd echt zo snel, al vier voorbij… man man man… op naar een nieuw avontuur dan maar, ik kijk al uit naar de verhalen. Goede reis !

  2. Had gehoopt nog een keertje langs te kunnen komen in Tanzania, maar helaas! Geniet nog van alles, en alvast succes met opbreken en weer opzetten van een nieuwe stek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *