Changes

“intussen… BLOG” trekt een nieuw jasje aan. Het zit nu strak in het pak en met een mooie zwarte snit ziet het de toekomst met veel zelfvertrouwen tegemoet. Verandering was nodig, want in deze moderne tijden moet de blog op elk platform kunnen defileren, en dat kon de vorige opmaak duidelijk niet. Je laat maar weten wat je ervan denkt.

Persoonlijk staan me er ook grote veranderingen te wachten. Over enkele dagen betreed ik de herfst van mijn leven. Met een mond vol implantaten, met een stereostel achter de oren, met nieuwe lenzen in de kijkers en met een titaniumheup om op te steunen ben ik er helemaal klaar voor. Peter 2.0 verwacht nog veel van dit leven!

Peter

PeterAstrid & Magda

14 thoughts on “Changes”

  1. Lieve Peter,
    Baja de nieuwe opmaak oogt zeer professioneel, mooi!
    En ook jouw nieuwe opmaak lukt goed als ik het zo hoor. Dat geeft weer een hele andere betekenis aan het gezegde: I’am a work in progress 😂.
    Alvast heel veel succes met alle veranderingen, ik hoop dat we snel weer eens live bij kunnen babbelen en borrelen!

  2. Inderdaad, een mooi nieuw zwart kleedje.
    Heb je echt al zoveel wisselstukken? Dan kom ik er nog goed van af…
    Succes met jouw nieuwe leven, geniet ervan!

  3. Dag Peter, leuk om je weer te ‘lezen’ !
    Strak nieuw jasje juist, maar zó zwart zou ik het nu ook niet inzien 🙂 … Je toont de herfst van je leven heel visueel, te midden van de vallende bladeren, bij nader toezien, eikenbladeren..
    Beetje ‘verschoten’ van de vele wisselstukken toch wel, maar dit ter ondersteuning van een mooie herfst ! Bij mij, buiten wat bouten en schroeven in een sleutelbeen, vooral wisselstukken uitgehaald, blijkbaar niet nodig, zoals een galblaas en een spinocellulair carcinoom. En lees ik goed, KL in het verre Azië? Alle succes daar !

  4. Ben zelf mijn carrière in KL beginnen in 1984 voor de Unesco. Altijd de stad en het land gekoesterd. Hopelijk geniet je evenzeer. Groetjes

  5. Aan die ondeugende twinkeling in de ogen hebben ze niets gedaan, zie ik.
    En dat is maar goed ook.

  6. Hoop dat morgen op je verjaardag de bladeren opgeruimd zullen zijn…
    Zodat je echt kan genieten van deze dag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *