Kenny G in Maleisië!

Kenny G in Maleisië! Hop dan maar. Niet dat ik er echt wild van ben, maar mijn echtgenote wil zo graag. En ja, het verloopt precies zoals ik had verwacht. Wat David Hamilton met zijn wazige fotografie was voor de romantische ziel, is Kenny G met zijn soft jazz voor het zeemzoet hart!

Maar omdat het een instrumentalist is, moet hij ook ruimte laten aan zijn medemuzikanten. Anderhalf uur alleen zijn getoeter is natuurlijk te veel van het goede, dat beseft de brave man ook, en dus krijgt elke muzikant de ruimte om te soleren en zijn kunde te etaleren. Met de hand op het hart kan ik zeggen dat ik heb genoten van de percussionist, de drummer, de bassist, de gitarist en de pianist. En precies in die volgorde. En oh ja, ik zou hem bijna vergeten, Kenny G natuurlijk, maar die komt wat mij betreft definitief als laatst.

video
play-sharp-fill

Peter

2 thoughts on “Kenny G in Maleisië!”

  1. 30, 35 Jaar geleden dimde ik het licht, stak ik met een onschuldig snoetje waxinelichtjes aan en zette ik quasi toevallig cassettebandjes met Kenny G op als ik vrouwelijk bezoek kreeg. In het heden kan ik die man zijn muziek niet meer uitstaan. Ik ben bereid de supermarkt zonder boodschappen uit te lopen als ik zijn sopraansaxofoon hoor in de muzak. Het erge is dat ik begreep dat zijn zoon hem achterna gaat en met hem meeblaast op concerten. Vre.se.lijk. Maar ik begrijp je, Peter. Als je vrouw wilt gaan, ga je mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *