Casimir Liberski

Casimir Liberski was in Kuala Lumpur, en dat zullen we geweten hebben. Deze Brusselse jazzpianist heeft hier vier concerten ten beste gegeven en overal een onvergetelijke indruk nagelaten. Casimir was hier op uitnodiging van de Belgische ambassade in het kader van de festiviteiten rond 15 november. Hij werd daarvoor gesponsord door het Belgisch bedrijfsleven actief in Maleisië. Hij eindigde zijn mini concerttournee met een optreden in de Belgische residentie ten voordele van een NGO die zich inzet voor kwetsbare kinderen. Natuurlijk kon de “Lady of the House” zich hierbij niet onbetuigd laten. Dit was puur genieten!

Sister;Summertime Medley
play-sharp-fill

10 thoughts on “Casimir Liberski”

  1. En of dat puur genieten was! Kan ik best geloven! Had er bij willen zijn! Bravo Astrid, en Casimir natuurlijk!
    Maar op al onze toestellen en kanalen kwamen beeld en klank door met haperingen! Alleen bij ons hier?
    André.

  2. Peter,
    Ik vind het fantastisch wat je doet voor de Belgische communiteit in Maleisië en ter gelegenheid van het feest van de dynastie. Ik ken de artist in kwestie niet maar chapeau en al zeker ook voor Astrid ! Van zoiets kunnen wij hier alleen maar dromen, er gebeurt dan wel iets in Dakar zonder twijfel maar stief broertje Banjul krijgt niks. Daarenboven hebben we een ere consul die het zich niet teveel aantrekt toch al zeker niet van de Belgen. We hebben ooit eens twee feesten voor 15 Nov georganiseerd, samen met de rep van Brussels Airlines en de Manager van Julbrew (lokaal bier… intussen ook teloor gegaan) ook een Belg. De ere consul was uitgenodigd, maar pas na aandringen kwam hij… hij is precies bang van de Belgen… Het wordt tijd dat ik overneem !

  3. Zalige herinneringen borrelen bij me op van de vervlogen tijd toen Astrid hier in Washington concertjes gaf voor de Vlaamse club.

  4. En zie, nu ik nedergedaald ben in het dorp waar ik ben opgegroeid, waar de kale bomen hun takken dapper de mistige schemering insteken alhoewel het pas half 5 in de middag is…nu heb ik tijd om je vlogs in te halen en geniet ik met twk van het prachtige jazzconcert! Een fijne afsluiting van het oude, en een goede opening van het nieuwe jaar toegewenst, hopelijk zullen onze wegen weer eens kruisen i 2024! Brasas, Maggie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *