Orbit Musicians

We hadden hier twee supergetalenteerde vioolspelers op de residentie. En tot ieders grote verrassing kon hun 4-jarige dochter er ook al wat van. Zij leert de kunst van het vioolspelen via de Suzuki-methode. Maar wat nog het meest opviel tijdens het concert was de liefdevolle manier waarop de muzikanten elkaar aankeken tijdens het spel. En dat zette sommige gasten toch wel aan het denken. De vrouw van een ambassadeur keek haar echtgenoot bij het afscheid schamper aan en prevelde me enigszins minachtend toe: “en nu moet ik met deze naar huis!”. En een andere ambassadrice had het over enige corrigerende maatregelen die thuis zouden genomen worden na het concert. De mannen echter zeiden niets: tevreden met wat ze hebben!

Peter

Orbit Musicians;Little Mouse
play-sharp-fill

4 thoughts on “Orbit Musicians”

  1. Het was echt fantastisch om Liesbeth, Jorrick en de kleine, grote Solveig bij ons op bezoek te hebben. Wat maken ze prachtige muziek tesamen. En zo trekken ze de wereld rond om een spoor van blinkende pareltjes achter te laten. ❤️

  2. Mooie muziek glimlacht. Het was een leuk gevoel met dit concertje op te staan aan de andere kant van de wereld.

  3. Prachtig hé.
    Twee van onze kleinkinderen leren ook altviool, vanaf hun 4 jaar, met de Suzuki methode. Ongelooflijk wat ze op enkele jaren tijd kunnen spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *